Een dag niet geblogd is een dag niet geleefd…

… is een uitspraak die nergens op slaat, want ik heb gister en vanochtend niet geblogd doordat ik geen tijd had online te komen… Veel te druk met leven, nieuwe vrienden gemaakt! Wel via internet hoor 😛 Een site met ‘freaks like me’. En die meteen ook maar even opgezocht in Eindhoven. Brabantse nachten zijn lang, het is ERG gezellig geworden!!! En tussendoor nog even soep gegeten met Elya Dulcimer en haar ouders, ik was er immers toch in de buurt 😉 Maar ik ben nu weer thuis dus!!!

Om morgenochtend weer terug naar België te vertrekken… Ik ga op geheime missie, waar ik verder niets over mag zeggen helaas, maar zodra ik dat wel mag lezen jullie het hier! 🙂

3 Comments

  1. Emiel 28 december 2011 Reply
  2. Vedenemo 29 december 2011 Reply
  3. alexmiedema 29 december 2011 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *