Terug in de tijd: 1924

In 1924 vervoeren zowel de GADO als OAD haar eerste passagiers. De eerste hoogoven in IJmuiden wordt in productie genomen en de eerste olympische winterspelen worden gehouden. Het allereerste nummer van het tijdschrift ‘Lastauto Omnibus’valt op een paar Duitse voordeurmatten. Lenin en Franz Kafka overlijden. Bean begint met de productie van vrachtwagens, evenals SACA, PM, Morris Commercial en Borgward. Jac. van’t Kruis transport wordt opgericht in Nieuwveen, Hanomag bouwt haar eerste tractor. Marlon Brando, Benny Hill, Johnny Jordaan, Anton Heyboer, Paul Huf, Jan Pelleboer en Jimmy Carter worden geboren. Ras Tafari maakt een rondreis door Europa.


Presto Phaeton


Ford TT van brandweer Weststellingwerf


Mercedes 2-l-Rennwagen “Targa Florio” van coureur Christian Werner

Bentley


Ford TT


Citroën Trefle 5CV


Marshall van BAM


Humber Tourist


Triumph

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *