Een koele Volvo NH12

Zojuist bij de ZOS in Stiens, een Volvo NH12 met koeltrailer van MAZO. De trekkende unit is een bekende voor de mensen die wel eens naar de truckraces op Circuit Zolder gaan. Wel apart dat hij met een volle lengte trailer achter een neus internationaal op pad is. Naast Oekraïners kijken Spaanse Walen ook niet op een metertje meer schijnbaar? Maar goed, hij staat op privé-terrein, daar mag je zo lang zijn als je wilt, voor hetzelfde geld zijn de trailer en trekkende unit niet samen aangekomen. 😛 Van mij mogen de lengteregels best aangepast worden overigens. Wat meer ruimte voor de chauffeur, of in dit geval een ferme kreukelzone, zou niet verkeerd zijn. En meer lading? Hoe meer er in een vrachtwagen past, hoe minder diesel per pallet er doorheen gaat, dus alleen maar goed voor het milieu.

3 Comments

  1. Bert van der Schaaf 27 februari 2014 Reply
  2. Jannes Scholtens 27 februari 2014 Reply
  3. cj van oosterhout 27 februari 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *