E. van der Veen uit Burgum failliet


Scania R500
Zojuist hoorde ik uit betrouwbare bron dat transportbedrijf E. van der Veen uit Burgum failliet zou zijn. Het bedrijf zelf was niet bereikbaar voor commentaar. Zodra er meer informatie beschikbaar is volgt die op deze plek.
Volvo FM12 1st gen
Vooralsnog hoop ik heel erg hard dat mijn bron, hoe betrouwbaar die ook is, ongelijk heeft. Helaas heeft hij dat tot nu toe nog nooit gehad, dus mocht het waar zijn, heel veel sterkte aan het personeel!
Volvo FH 2nd gen
E. van der Veen bestaat ruim 75 jaar, het werd opgericht op 1 mei 1937. Het had zo’n dagelijks vijftig vrachtwagens onderweg met beton- en bouwmaterialen. In 1980 begon men met het vervoer van heipalen, waarna een gestage groei inzette.
Renault Premium 2nd gen

DAF XF95

Edit 13:34: er zijn inmiddels meerdere bronnen die bevestigen dat Van der Veen het faillisement aan heeft gevraagd. Het is echter nog niet uitgesproken.
Edit 18:25: Alle 52 medewerkers wacht ontslag. Curator is mr. M. Oudman, hij weet nog niet of er een doorstart komt.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *