Met de bus naar de open dag van de luchtmacht

Zo eens in de paar jaar organiseert mijn buurman, vliegbasis Leeuwarden, een open dag. Dan is het ineens een drukte van belang in de regio. In 2008 was ik er ook bij. Dat jaar zette ik mijn auto bij mijn ouders in Stiens en liep ik met een paar vrienden naar de parkeerplaats bij mijn oud-werkgever, de ZOS. Vanaf daar vertrok een gratis (denk ik, anders was ik er vast niet ingestapt) naar de vliegbasis. Hiervoor werden vooral oudere bussen gebruikt. Op de tweede dag heb ik even gekeken bij de parkeerplaatsen rond het WTC complex in Leeuwarden, waar onder andere de touringcars voor buitenlandse gasten geparkeerd stonden.
Den Oudsten lijnbusVDL Berkhof AxialDen Oudsten lijnbusNeoplan touringcarVan Hool TD927 AstromegaVan Hool T915 AcronDen Oudsten lijnbusDen Oudsten lijnbusSetra S215HDDen Oudsten lijnbus

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *