Nissan overhandigt dertig e-NV200’s aan Tilburgse ondernemers

Nissan breidt het grootschalige project met de elektrisch aangedreven e-NV200 bestelauto verder uit. In Tilburg worden nog eens dertig exemplaren ingezet bij het MKB. Afgelopen september werden al tweehonderd Nissans e-NV200 door Amsterdamse ondernemers in gebruik genomen.
Nissan e-NV200
Het doel van dit omvangrijke project is om in de praktijk aan te tonen dat de gebruikskosten van de Nissan e-NV200 aanzienlijk lager zijn ten opzichte van conventionele bestelauto’s. Per kilometer bespaart de ondernemer tot wel 5 eurocent aan brandstofkosten. De auto is vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en de onderhoudskosten liggen tot 40 procent lager dan die van een vergelijkbare bestelauto met dieselmotor.
Nissan e-NV200
De dertig MKB’ers die de Nissan e-NV200 in Tilburg en omstreken gaan rijden, dragen ook nog eens bij aan een schoner leefklimaat. Iets waar veel gemeenten in Nederland flink in investeren. De Nissan e-NV200 heeft een laadvolume van 4,2 kubieke meter, goed voor twee europallets. Het maximum laadvermogen bedraagt 795 kilo.

‘We kunnen met allerlei berekeningen laten zien wat de gebruikskosten van de e-NV200 zijn, maar waar het uiteindelijk om gaat, is de praktijk van de ondernemer. Daarom hebben we ervoor gekozen de Nissans voor langere tijd aan te bieden’, zegt Arjan Schenk, Directeur Corporate Sales bij Nissan Nederland.
Nissan e-NV200
Ondernemers die overtuigd zijn van de kwaliteiten van de Nissan e-NV200, kunnen de auto vanaf 399 euro per maand leasen via Nissan Business Finance.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *