Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept

Op de aanstaande autosalon van Geneve wordt de Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept gepresenteerd.

Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept Met de Berlingo Mountain Vibe richt Citroën zich op de wintersporters. Dit wordt bereikt door een bijzonder uiterlijk ontwerp, dat kan ik tot in detail vertellen, maar dat kunnen jullie zelf ook wel op de foto zien. Wat daar niet zo goed te zien is, is het interieur. Zowel de voorstoelen als de tweede zitrij, die uit drie afzonderlijke stoelen bestaat, zijn uitgerust met een grijze slijtvaste stof. Het dak is van glas, zodat de passagiers extra goed zicht op de bergen om zich heen hebben. Met de Berlingo Mountain Vibe richt Citroën zich op de wintersporters. Dit wordt bereikt door een bijzonder uiterlijk ontwerp, dat kan ik tot in detail vertellen, maar dat kunnen jullie zelf ook wel op de foto zien. Wat daar niet zo goed te zien is, is het interieur. Zowel de voorstoelen als de tweede zitrij, die uit drie afzonderlijke stoelen bestaat, zijn uitgerust met een grijze slijtvaste stof. Het dak is van glas, zodat de passagiers extra goed zicht op de bergen om zich heen hebben. Met de Berlingo Mountain Vibe richt Citroën zich op de wintersporters. Dit wordt bereikt door een bijzonder uiterlijk ontwerp, dat kan ik tot in detail vertellen, maar dat kunnen jullie zelf ook wel op de foto zien. Wat daar niet zo goed te zien is, is het interieur. Zowel de voorstoelen als de tweede zitrij, die uit drie afzonderlijke stoelen bestaat, zijn uitgerust met een grijze slijtvaste stof. Het dak is van glas, zodat de passagiers extra goed zicht op de bergen om zich heen hebben. Met de Berlingo Mountain Vibe richt Citroën zich op de wintersporters. Dit wordt bereikt door een bijzonder uiterlijk ontwerp, dat kan ik tot in detail vertellen, maar dat kunnen jullie zelf ook wel op de foto zien. Wat daar niet zo goed te zien is, is het interieur. Zowel de voorstoelen als de tweede zitrij, die uit drie afzonderlijke stoelen bestaat, zijn uitgerust met een grijze slijtvaste stof. Het dak is van glas, zodat de passagiers extra goed zicht op de bergen om zich heen hebben. Met de Berlingo Mountain Vibe richt Citroën zich op de wintersporters. Dit wordt bereikt door een bijzonder uiterlijk ontwerp, dat kan ik tot in detail vertellen, maar dat kunnen jullie zelf ook wel op de foto zien. Wat daar niet zo goed te zien is, is het interieur. Zowel de voorstoelen als de tweede zitrij, die uit drie afzonderlijke stoelen bestaat, zijn uitgerust met een grijze slijtvaste stof. Het dak is van glas, zodat de passagiers extra goed zicht op de bergen om zich heen hebben. Met de Berlingo Mountain Vibe richt Citroën zich op de wintersporters. Dit wordt bereikt door een bijzonder uiterlijk ontwerp, dat kan ik tot in detail vertellen, maar dat kunnen jullie zelf ook wel op de foto zien. Wat daar niet zo goed te zien is, is het interieur. Zowel de voorstoelen als de tweede zitrij, die uit drie afzonderlijke stoelen bestaat, zijn uitgerust met een grijze slijtvaste stof. Het dak is van glas, zodat de passagiers extra goed zicht op de bergen om zich heen hebben.
Met de Berlingo Mountain Vibe richt Citroën zich op de wintersporters. Dit wordt bereikt door een bijzonder uiterlijk ontwerp, dat kan ik tot in detail vertellen, maar dat kunnen jullie zelf ook wel op de foto zien. Wat daar niet zo goed te zien is, is het interieur. Zowel de voorstoelen als de tweede zitrij, die uit drie afzonderlijke stoelen bestaat, zijn uitgerust met een grijze slijtvaste stof. Het dak is van glas, zodat de passagiers extra goed zicht op de bergen om zich heen hebben.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *