Fuso Canter blijkt wederom beste keuze voor De Waterwolf

De Waterwolf dienstverlening buitenruimte B.V., gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van de buitenruimte, nam recent zes Fuso Canter trucks in gebruik na een aanbestedingstraject.
Mitsubishi Fuso Canter Waterwolf
Beste keuze vanwege lage laadbak en smalle chassis
De Fuso Canters 3C13 met DUONIC® transmissie worden voornamelijk ingezet in het civiele werk en zijn daarom af fabriek voorzien van tractiebanden voor extra grip op onverharde wegen. Ook is de laadbak verlaagd om het medewerkers van De Waterwolf makkelijker te maken spullen in en uit de laadbak te tillen. Voor het hijsen van zwaardere goederen zijn de trucks voorzien van een HIAB laadkraan. Voornaamste redenen waarom de Fuso Canter als winnaar uit de aanbesteding naar voren kwam, is de lage laadbak en het smalle chassis-cabine in combinatie met de kleine draaicirkel. Dit was een vereiste omdat de Fuso Canters ook goed moeten kunnen manoeuvreren op kleine oppervlakten zoals fietspaden. Liesbeth La Lau van De Waterwolf: “De aanbesteding werd uitgeschreven omdat onze vorige Fuso Canters aan vervanging toe waren. We zijn zeer te spreken over de prestaties van het vorige model Canter, dus zijn dan ook blij dat uit deze aanbesteding is gebleken dat de Fuso Canter – nu dus het nieuwe model – wederom het beste voldoet aan het pakket van eisen.” Liesbeth is ook heel tevreden over Mercedes-Benz en Fuso truckdealer Biemond & van Wijk: “De samenwerking gaat heel soepel. Ze zijn altijd bereikbaar en afspraken worden goed nagekomen.”
Mitsubishi Fuso Canter
De Waterwolf
De Waterwolf is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van de buitenruimte en is actief op het gebied van wegonderhoud, groenvoorziening en riolering. Daarnaast beschikt het bedrijf over een 24-uurs storingsdienst, beheert het begraafplaatsen en voorziet het in verkeersregelinstallaties. Voor deze werkzaamheden beschikt De Waterwolf over 36 bedrijfswagens, waaronder de nieuwe Fuso Canters. Het bedrijf is een officieel leer- werkbedrijf: Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden middels een functie bij het bedrijf geholpen om die afstand te verkleinen. De Waterwolf werd in 1997 opgericht.
Mitsubishi Fuso Canter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *