Scania R560 ~ Jappie Groeneveld

Jappie Groeneveld heeft regelmatig prachtige tweedehands Scania’s. Met kerst 2014 heeft men een Scania R560 in gebruik genomen. Deze valt in de Euro 5 klasse, zodat hij de binnenstad van Amsterdam in kan, wat zijn voorganger helaas niet meer mocht. De truck met V8-motor wordt gebruikt om de koelcontainers die het bedrijf aan horeca en feesten verhuurt te verplaatsen.
Scania Jappie Groeneveld heeft regelmatig prachtige tweedehands Scania’s. Met kerst 2014 heeft men een Scania R560 in gebruik genomen. Deze valt in de Euro 5 klasse, zodat hij de binnenstad van Amsterdam in kan, wat zijn voorganger helaas niet meer mocht. De truck met V8-motor wordt gebruikt om de koelcontainers die het bedrijf aan horeca en feesten verhuurt te verplaatsen.R560

Scania R560 Jappie Groeneveld heeft regelmatig prachtige tweedehands Scania’s. Met kerst 2014 heeft men een Scania R560 in gebruik genomen. Deze valt in de Euro 5 klasse, zodat hij de binnenstad van Amsterdam in kan, wat zijn voorganger helaas niet meer mocht. De truck met V8-motor wordt gebruikt om de koelcontainers die het bedrijf aan horeca en feesten verhuurt te verplaatsen.

ScaniaJappie Groeneveld heeft regelmatig prachtige tweedehands Scania’s. Met kerst 2014 heeft men een Scania R560 in gebruik genomen. Deze valt in de Euro 5 klasse, zodat hij de binnenstad van Amsterdam in kan, wat zijn voorganger helaas niet meer mocht. De truck met V8-motor wordt gebruikt om de koelcontainers die het bedrijf aan horeca en feesten verhuurt te verplaatsen. R560

Scania Jappie Groeneveld heeft regelmatig prachtige tweedehands Scania’s. Met kerst 2014 heeft men een Scania R560 in gebruik genomen. Deze valt in de Euro 5 klasse, zodat hij de binnenstad van Amsterdam in kan, wat zijn voorganger helaas niet meer mocht. De truck met V8-motor wordt gebruikt om de koelcontainers die het bedrijf aan horeca en feesten verhuurt te verplaatsen. R560

ScaniaJappie Groeneveld heeft regelmatig prachtige tweedehands Scania’s. Met kerst 2014 heeft men een Scania R560 in gebruik genomen. Deze valt in de Euro 5 klasse, zodat hij de binnenstad van Amsterdam in kan, wat zijn voorganger helaas niet meer mocht. De truck met V8-motor wordt gebruikt om de koelcontainers die het bedrijf aan horeca en feesten verhuurt te verplaatsen. R560

Scania Jappie Groeneveld heeft regelmatig prachtige tweedehands Scania’s. Met kerst 2014 heeft men een Scania R560 in gebruik genomen. Deze valt in de Euro 5 klasse, zodat hij de binnenstad van Amsterdam in kan, wat zijn voorganger helaas niet meer mocht. De truck met V8-motor wordt gebruikt om de koelcontainers die het bedrijf aan horeca en feesten verhuurt te verplaatsen. R560

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *