Open dag HRM: een sterk verhaal.

Vanmiddag werd op het terrein van Hoeksema’s Regionale Milieudiensten aan de Tweemat bij Grootegast een kwalificatiewedstrijd voor de sterkste man van Nederland gehouden, onder de noemer ‘Strongman Groningen’. Nu is het niet mijn hobby om mannen van ruim over de 100 kilo in strakke broekjes rond te zien rennen, maar voor deze gelegenheid was er ook een open dag bij HRM op het terrein, wat ik dan weer wel heel erg interessant vind. Ik laat de foto’s verder voor zich speken. Eén vuilniswagen staat nog niet in deze blog, die krijgt later een eigen post. Wordt vervolgd dus!
DAF CF75
Iets wat uniek voor Hoeksema is, is de vuilniswagen met aanhanger, in dit geval een DAF CF75.
HRM
New Holland.
DAF 2300
DAF 2300.
DAF LF Euro 6
DAF LF Euro 6.
Scania T144

Scania T144
Scania T144.
DAF LF Euro 6

DAF 75
DAF 75.
HRM
New Holland TN75N.
Volvo FM 3rd gen
Volvo FM 3rd gen.
Scania P310

Scania P310
Scania P310.
VW up
VW up.
DAF XF105
DAF XF105.
FIAT Fiorino
FIAT Fiorino.
Fripaan ZSWT 35
Fripaan ZSWT 35.
DAF 55
DAF 55.
Volvo FM9
Volvo FM9.
Iveco Daily
Iveco Daily.
onbekend aanhangwagen
Onbekende aanhangwagen.
DAF 75
DAF 75.
Trias 402-70
Trias 402-70.
RAF RA20000
RAF RA20000.
Bulthuis ASAA13
Bulthuis ASAA13.
Volvo FM 4th gen
Volvo FM 4th gen.
Volvo FH16 1st gen
Volvo FH16 1st gen.
Opel Blitz
Opel Blitz.
Scania 113
Scania 113.
Volvo FM7
Volvo FM7.
Volvo FM12 1st gen
Volvo FM12 1st gen.
DAF CF85
DAF CF85.
Scania R500
Scania R500.
Scania L81
Scania L81.
MAN TGS 2nd gen
MAN TGS 2nd gen.
Volvo FH 4th gen
Volvo FH 4th gen.
Scania R500
Scania R500.
FIAT Ducato
FIAT Ducato.
FIAT Ducato
FIAT Ducato.
Schmidt Swingo 250
Schmidt Swingo 250.
Chevrolet Avalanche
Chevrolet Avalanche.
Goupil onbekend/overig
Goupil.
HRM
Terex-Fuchs MHL 335.
HRM
Hyundai HL760XTD-7.
HRM
JCB JS220L.
HRM
HRM
Werklust.
HRM
HRM
Een sterke man.
HRM
Bull’s Eye.
HRM
Ferguson met BMW M-motor.
H aan de Tweemat bij Grootegast een kwalificatiewedstrijd voor de sterkste man van Nederland gehouden, onder de noemer 'Strongman Groningen'. Nu is het niet mijn hobby om mannen van ruim over de 100 kilo in strakke broekjes rond te zien rennen, maar voor deze gelegenheid was er ook een open dag bij HRM op het terrein, wat ik dan weer wel heel erg interessant vind. Ik laat de foto's verder voor zich speken. Eén vuilniswagen staat nog niet in deze blog, die krijgt later een eigen post. Wordt vervolgd RM
H aan de Tweemat bij Grootegast een kwalificatiewedstrijd voor de sterkste man van Nederland gehouden, onder de noemer 'Strongman Groningen'. Nu is het niet mijn hobby om mannen van ruim over de 100 kilo in strakke broekjes rond te zien rennen, maar voor deze gelegenheid was er ook een open dag bij HRM op het terrein, wat ik dan weer wel heel erg interessant vind. Ik laat de foto's verder voor zich speken. Eén vuilniswagen staat nog niet in deze blog, die krijgt later een eigen post. Wordt vervolgd RM
Historische pk’s.
H aan de Tweemat bij Grootegast een kwalificatiewedstrijd voor de sterkste man van Nederland gehouden, onder de noemer 'Strongman Groningen'. Nu is het niet mijn hobby om mannen van ruim over de 100 kilo in strakke broekjes rond te zien rennen, maar voor deze gelegenheid was er ook een open dag bij HRM op het terrein, wat ik dan weer wel heel erg interessant vind. Ik laat de foto's verder voor zich speken. Eén vuilniswagen staat nog niet in deze blog, die krijgt later een eigen post. Wordt vervolgd RM

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Tom 3 mei 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *