Van Dingenen Transport uit Hapert Kiest voor DAF

Van Dingenen Transport is een Kempisch transportbedrijf met 85 werknemers en een uitgebreid wagenpark. Het bedrijf is in 1937 gestart in Hapert en biedt inmiddels een breed scala aan diensten op logistiek gebied. Zij vervoert goederen door geheel Europa, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Ook voor op- en overslag van goederen is men bij Van Dingenen aan het juiste adres.

Van Dingenen Transport B.V. is op de huidige locatie uit haar jasje gegroeid en heeft de opslag van goederen noodgedwongen verspreid over diverse locaties. Op 7 maart 2015 is Van Dingenen Transport verhuisd naar de nieuwe bedrijfslocatie op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, waar ze de mogelijkheid hebben voor de opslag van 6.000 pallets met daarbij een compleet geautomatiseerd Warehouse Management Systeem.
DAF CF Euro 6
Het wagenpark bestaat onder andere uit trekker-oplegger combinaties en motorwagens met en zonder laadklep, in alle soorten en afmetingen. TTA Truckland is hierin de aangewezen partner welke meedenkt in transportoplossingen. Ook beschikt Van Dingenen Transport over 12 open wagens met kraan voor transport van machines ed.. Verder beschikken zij over 15 wagens met kooiaap (meeneemheftruck) en beschikken zij over bestelwagens voor sneltransport. Ook nu weer is de vloot uitgebreid met nieuwe Euro 6 DAF trucks. Alle vracht- en bestelwagens zijn voorzien van een GPRS-boordcomputer waarin door middel van een volledig geautomatiseerd proces gegevens worden uitgewisseld met kantoor.
Van Dingenen Transport is een betrouwbare vervoerspartner. Korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs zijn haar kracht. In samenspraak met de klant probeert zij tot individuele en efficiënte oplossingen te komen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *