NTM zet 25 MAN TGX 18.440-trekkers in


MAN TGX 2nd gen
De Nederlandse Transport Maatschappij B.V. (NTM) uit Nieuw-Amsterdam heeft een order geplaatst voor 25 nieuwe MAN-trekkers. Van deze MAN’s TGX 18.440 Euro 6 zijn er twee voorzien van een XXL-cabine.
MAN TGX 2nd gen
NTM heeft eigen eco-trainers en mentorchauffeurs die nieuwe chauffeurs in het werk begeleiden en opleiden. Hierbij worden de reeds afgeleverde trucks met de extra grote XXL-cabines ingezet. Inmiddels zijn er 13 MAN-trekkers aan NTM geleverd, in september en december dit jaar volgen de overige 12. Voor het vervoer over de weg beschikt het bedrijf in totaal over 120 trekkende eenheden. Na levering van de 25 nieuwe MAN’s bestaat het wagenpark van NTM voor maar liefst 90% uit Euro 6-trekkers.
MAN TGX 2nd gen
Geïnvesteerd in chauffeurscomfort
De keuze voor MAN werd grotendeels bepaald door het lage eigen gewicht van de trekkers. Inmiddels is de eerste serie van 13 TGX 18.440 in bedrijf en “de ervaringen van de chauffeurs zijn positief”, aldus directeur Batterink. “De chauffeurs zijn aangenaam verrast door het lage geluidsniveau in de cabine, de superieure rijeigenschappen en het comfortabele bed met lattenbodem”. NTM heeft ter verdere verhoging van het chauffeurscomfort ook geïnvesteerd in een koelkast én een geïntegreerde stand-airco af-fabriek.
MAN TGX 2nd gen
Onderhoud bij MAN-dealer Roordink
De trekkers worden geleverd en onderhouden door MAN-dealer Roordink in Coevorden. Door de ruime service-intervallen bij deze Euro 6-motoren is het regulier onderhoud tot een minimum beperkt.
MAN TGX 2nd gen
Combinatie met spoor en water
NTM is gespecialiseerd in het vervoer van silogoederen in poeder- en korrelvorm en heeft een goede reputatie als het gaat om het vervoer van afval, houtpellets, bouwstoffen, GMP-transporten en plastics. Daarnaast is inter-modaal vervoer over het spoor opgenomen in de dienstverlening. Bovendien is NTM voorbereid op toekomstige transportontwikkelingen door aandeelhouder te zijn in de tri-modale Euro Terminal Coevorden. Op die manier kan er ook worden voorzien in transport over water. Het bedrijf groeit en heeft een goede marktpositie door een uitstekende dienstverlening en het bieden van transportgaranties.
MAN TGX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *