[video] MAN steelt de show op GTI-meeting Wörthersee


MAN TGX 2nd gen
MAN zorgde bij de traditionele GTI-meeting aan de Oostenrijkse Wörthersee voor een bijzondere special guest: de TGX D38 ‘100 Years’. Deze jubileum-editie met 560 pk bracht het publiek in vervoering met spectaculaire drifts, burnouts en donuts op de ‘rubber square’.
MAN TGX 2nd gen
De Wörthersee in Oostenrijk is elk jaar in mei even het domein van elke GTI-liefhebber en -eigenaar. De merken van de Volkswagen Groep grijpen het evenement ook aan om speciale concept cars en snelle productiemodellen te presenteren.
MAN TGX 2nd gen
Een bijzondere primeur
MAN stal bij de 34e editie van het ‘Wörthersee-Treffen’ de show met twee TGX D38-trucks in ‘100 Years’-uitvoering. Eén ervan was uitgevoerd met een spectaculaire ‘vlammende leeuw’ op de cabine – een verwijzing naar het MAN-beeldmerk. Hét spektakel was echter afkomstig van de 15,2-liter zescilinder met 560 pk en een koppel van 2.700 Nm. De TGX 38 ontpopte zich daarmee tot de ster van de ‘rubber square’, het driftterrein van het evenement. De krachtige TGX 38 liet hier spectaculaire drifts, burnouts en donuts zien. Dit alles ging gepaard met een indrukwekkende rookontwikkeling, zoals te zien is in deze video:

MAN TGX 2nd gen

MAN TGX 2nd gen

MAN TGX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *