Roest En Narigheid Achtervolgen U Lange Tijd

Renault wordt wel eens benoemd met het riedeltje uit de titel, door kleine kinderen van alle leeftijden. Nu kun je zielig in een hoekje gaan zitten huilen, maar je kunt er ook op inspelen door een splinternieuwe Renault T in een rat-look te brengen. Dat laatste is wat de eigenaar van deze truck deed, het resultaat is enorm gaaf! Iedereen moest even aan de ‘roest’ voelen, dat zag er niet alleen levensecht uit, maar had ook een echt roestig reliëf. Let vooral ook op de vele (in mijn ogen geniale) details.
Renault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serie

3 Comments

  1. Frank 4 juli 2015 Reply
  2. lorenzo 12 juli 2015 Reply
  3. Pieter 13 juli 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *