TSF 2015: racetruck achtervolging op zaterdag

Bij de racetruck achtervolging staan er 4 trucks tegelijk in de baan, in het midden twee, elk met de cabine een andere kant op, en op de beide uiteinden van de baan ook een racetruck. Wie de vijf ronden het snelst aflegt is de winnaar. Vandaag waren de trainingen, morgen om 12:45 gaat het voor het ‘eggie’!

Om 17:15 zou eigenlijk de dragraces en de start explosion plaatsvinden. Doordat de Bad Bull in de betonnen pitmuur is geknald bij de caravanraces en er vlak daarna noodweer losbrak boven het circuit, kon dat niet doorgaan. Morgen om 15:45 is de herkansing, direct gevolgd door de prijsuitreikingen voor de coureurs. Morgen wordt het mooier weer dan vandaag, dus de moeite waard om even te komen kijken.
Het leek bij tijden meer op ballet dan op een race.


No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *