Volkswagen Bolf

De Volkswagen Bolf is nooit officieel door VW geleverd, maar is een eigen bouwsel dat bestaat uit de achterkant van de Volkswagen Golf van de vierde generatie en de neus van de sedan-variant daarvan, de VW Bora. Dat klinkt gemakkelijk, maar juist bij deze generatie deed VW heel erg haar best de sedan en hatchback varianten elk als een eigen model neer te zetten, met als gevolg dat ‘even’ een neus wisselen niet een klus is wat je even in een middag voor elkaar hebt. Maar het eindresultaat mag er zijn, iedere keer als ik een Bolf zie zet ik hem op de foto, met onderstaande fotoreeks tot gevolg.

Ternaard, 19 juli 2015.

Racing Expo Leeuwarden, 2011.


VAG-meeting Azeven, 2012.


Harderwijk, 11 maart 2007.


Als bonus nog een Golf II met een neus van een Chinese Jetta.

One Response

  1. Frank 27 augustus 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *