Volkswagen Bolf

De Volkswagen Bolf is nooit officieel door VW geleverd, maar is een eigen bouwsel dat bestaat uit de achterkant van de Volkswagen Golf van de vierde generatie en de neus van de sedan-variant daarvan, de VW Bora. Dat klinkt gemakkelijk, maar juist bij deze generatie deed VW heel erg haar best de sedan en hatchback varianten elk als een eigen model neer te zetten, met als gevolg dat ‘even’ een neus wisselen niet een klus is wat je even in een middag voor elkaar hebt. Maar het eindresultaat mag er zijn, iedere keer als ik een Bolf zie zet ik hem op de foto, met onderstaande fotoreeks tot gevolg.
Volkswagen Bolf
Ternaard, 19 juli 2015.

Volkswagen Bolf
Racing Expo Leeuwarden, 2011.

De Volkswagen Bolf is nooit officieel door VW geleverd, maar is een eigen bouwsel dat bestaat uit de achterkant van de Volkswagen Golf van de vierde generatie en de neus van de sedan-variant daarvan, de VW Bora. Dat klinkt gemakkelijk, maar juist bij deze generatie deed VW heel erg haar best de sedan en hatchback varianten elk als een eigen model neer te zetten, met als gevolg dat 'even' een neus wisselen niet een klus is wat je even in een middag voor elkaar hebt. Maar het eindresultaat mag er zijn, iedere keer als ik een Bolf zie zet ik hem op de foto, met onderstaande fotoreeks tot gevolg.
De Volkswagen Bolf is nooit officieel door VW geleverd, maar is een eigen bouwsel dat bestaat uit de achterkant van de Volkswagen Golf van de vierde generatie en de neus van de sedan-variant daarvan, de VW Bora. Dat klinkt gemakkelijk, maar juist bij deze generatie deed VW heel erg haar best de sedan en hatchback varianten elk als een eigen model neer te zetten, met als gevolg dat 'even' een neus wisselen niet een klus is wat je even in een middag voor elkaar hebt. Maar het eindresultaat mag er zijn, iedere keer als ik een Bolf zie zet ik hem op de foto, met onderstaande fotoreeks tot gevolg.
VAG-meeting Azeven, 2012.


Harderwijk, 11 maart 2007.

Volkswagen Bolf
Als bonus nog een Golf II met een neus van een Chinese Jetta.

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Frank 27 augustus 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *