GINAF M3233S (ex B.Q. de Ruyter) in Suriname


Ginaf M3233-S
In deze blog staan foto’s van ex B.Q. De Ruyter Ginaf M3233-S. Als ik het goed heb stond er op deze truck oorspronkelijk een Palfinger kraan, want achter de stoel op de wand staat daar nog een grafiek van. De kraan is wel in Nederland vervangen met een HIAB 215, want ik heb deze truck op de haven als eerst mogen rijden naar de parkeerplaats.
Ginaf M3233-S
Het kwam binnen met een widespread assen stel, maar toen ik officieel als freelancer voor een langere tijd erop moest, dan heb ik er wel even aangedrongen om een starre assen stel voor mij te laten zetten, want in de bergen kon de widespread niet zo geweldig tot bijna niet presteren zoals de starre assen stel dat deed.
Ginaf M3233-S
Met deze truck heb ik hoofdzakelijk houtenblokken en paalhout getransporteerd. Daarnaast ook nog bedrijfs equipment zoals skidders en graafmachine. Ik heb ook zelf met de kraan de palen eens mogen laden wat wel aangaf dat de kraan nog behoorlijk kan presteren. De houten trailer is een ex Verbrugge tank trailer geweest.
Ginaf M3233-S
De motor en gearbox zijn nog steed hetzelfde als deze van Nederland was gekomen en het mag best gezegd worden dat deze heel krachtig zijn en probleemloos door allerlei bergen komen. Ik stuur u ook nog wat links van de video’s waar ik deze zelf in de bergen onder handen had.

Ginaf M3233-S

Ginaf M3233-S

Ginaf M3233-S

Ginaf M3233-S

Ginaf M3233-S

Ginaf M3233-S

Ginaf M3233-S

Ginaf M3233-S

Ginaf M3233-S

Alle teksten foto’s en filmpjes in deze blogpost komen van Twahier Rostamkhan.

NET ZO INTERESSANT

3 Comments

  1. ron vriesema 7 november 2015 Reply
  2. Frank 7 november 2015 Reply
  3. Willem de jonge 10 november 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *