Scania R730 ~ Kok Bakkeveen


Scania R730
Vandaag had ik eindelijk de Scania R730 van Gebr. Kok uit Bakkeveen voor de lens. Deze kwam vlak buiten Leeuwarden een Liebherr graafmachine ophalen, welke een plekje kreeg op de Nooteboom dieplader. Een pracht span! Helaas was ik mijn klompen vergeten, zodat ik bijna met mijn nette schoenen de bagger in moest voor een foto… Gelukkig kwam precies op dat moment mijn vriendin, die op dit industrieterrein aan het werk was, voorbij gereden, die spontaan aanbood voor mij (op haar werkschoenen) de bagger in te duiken. Waarvoor heel veel dank!
Scania R730

Scania R730

Scania R730

Scania R730

Scania R730

Scania R730

Scania R730

Scania R730

Scania R730

Scania R730

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *