Mercedes-Benz A-klasse Edition Häkkinen


Gespot langs een snelweg ergens in Nederland in jaruari 2007, één van de 250 gebouwde exemplaren van de Mercedes-Benz A-klasse Edition Häkkinen. Er is ook een 1:18 miniatuur van Maisto van deze auto gemaakt, als het goed is staat die hier nog ergens op zolder te verstoffen…

De A-klasse werd vooral bekend door de eland-proef. Deze eerste generatie van dit model is misschien niet het meest aansprekende model van Mercedes-Benz aller tijden, maar in deze kleurstelling is hij toch wel erg gaaf! Häkkinen had er zelf ook één, maar die was eerst nog even bij AMG langs geweest. De auto op de foto’s was uitgerust met de reguliere 1600 cc viercilinder motor.

2 Comments

  1. Monique 11 april 2017 Reply
  2. gerke nicolai 14 april 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *