Formido zet 48 Suzuki’s Vitara in

Na acht trouwe dienstjaren zijn de vertrouwde Suzuki’s Swift van Formido Bouwmarkten afgelost door maar liefst 48 gloednieuwe Vitara’s.

Het was een mooi schouwspel bij evenementencentrum De Laak in Nijkerk, waar de nieuwe Suzuki’s Vitara op de millimeter nauwkeurig geparkeerd stonden te wachten op hun nieuwe eigenaar. Suzuki-dealer Kreijne in Amersfoort verzorgde de aflevering van de nieuwe vloot van Formido Bouwmarkten, waarna 48 medewerkers met een Vitara naar huis mochten.
Suzuki Vitara
“We rijden al acht jaar Suzuki en we hebben werkelijk nog nooit problemen gehad”, zegt Jan van der Ham, directeur bij Formido Bouwmarkten. “De Suzuki Vitara is dus een logisch vervolg op de Swift”.

De Suzuki’s Vitara zijn direct te herkennen aan de Formido-bestickering. Bovendien zijn de AllRoaders voorzien van het Outdoor-pakket voor een extra robuuste uitstraling. Dit komt bovenop de complete uitrusting van de Vitara Exclusive met onder meer 17” lichtmetalen velgen, automatische airconditioning, audio met touchscreen, smartphone-linkage, een achteruitrijcamera, stoelverwarming vóór en audio display en cruise control met stuurwielbediening.

Behalve de betrouwbaarheid speelde ook het zuinige karakter van de Suzuki Vitara een belangrijke rol in de keuze van Formido. Binnenkort volgt op deze blog een uitgebreide rij-impressie met de Suzuki Vitara 1.6 DDiS AllGrip TCSS High Executive.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *