Liebherr LTM1500 onderweg naar Israël

Liebherr LTM1500
Afgelopen maandag gespot op (en bij de eerste de beste stop daarna langs) de Autobahn: een Liebherr LTM1500.8-1, onderweg richting Israël. Nou ja, met een tussenstop in (waarschijnlijk) Bremerhaven dan, Israël is natuurlijk de andere kant op.
Liebherr LTM1500
Taavura, het bedrijf dat de kraan besteld heeft is het grootste logistieke bedrijf van het ‘beloofde land’. Het is eigendom van Avraham Livnat Ltd. en Nesher Israel Cement Enterprises Ltd. Men is actief op vrijwel alle gebieden van wegtransport, dus ook verticaal transport. Verder is het de Jaguar en Ford importeur op de Balkan en handelt men ook de logistiek op het Israëlische vrachtvliegveld af en is men zelfs met bussen actief in het openbaar vervoer. Het heeft zo’n 6.000 medewerkers.
Liebherr LTM1500
Israël is één van de weinige landen op de wereld die me niet trekt om naar toe te gaan. Als er meerdere religies (die allemaal niet de mijne zijn) al millennia lang strijden om dat kleine stukje grond, hoef ik daar niet per sé tussen te gaan zitten. Eén nadeel, daardoor zal ik het Taavuru Museum waarschijnlijk ook nooit bezoeken.
Liebherr LTM1500Liebherr LTM1500Liebherr LTM1500

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *