Truckracen terug in Nederland!

Het is een tijdje stil geweest rond het racen met trucks op de Nederlandse circuits. Daar de truckrace teams toch graag op de Nederlandse circuits wilden rijden moest er gezocht worden naar een oplossing. Ron Gerritsma werd hiervoor benaderd. Gezien hij al 5 jaar coördinator van de truckraces was, en een groot netwerk had opgebouwd, bleek hij de aangewezen persoon. Na een lange periode van overleggen met teams, en het zoeken naar enthousiaste vrijwilligers, is in september 2016 de vereniging Dutch Truck Racing ( D.T. R.) opgericht.
onbekend meerdere (diverse merken)
Het doel van de vereniging is om nu voor 2017 truckraces te organiseren tijdens grote evenementen op circuitpark Zandvoort en in de toekomst mogelijk ook op andere circuits. Door deze deelname vormen de mastodonten van de weg weer een spektakel voor een breed publiek, en zullen de trucks de line-up extra kleur geven tijdens een race weekend!

De reglementen van de Dutch Truck Racing zijn afgeleid van het Europese FIA reglement en ondergebracht bij de KNAF. Hierdoor is het ook voor niet Nederlandse teams aantrekkelijk om deel te nemen aan de door DTR georganiseerde races.
onbekend meerdere (diverse merken)
Zonder sponsoren en donateurs is het erg lastig om deze races te organiseren. Daarom is de vereniging Dutch Truck Racing op zoek naar liefhebbers en geïnteresseerden die het truckracen een warm hart toe dragen en hiervoor een financiële bijdrage willen leveren. Een mooie manier om de vereniging Dutch Truck Racing te ondersteunen is aanmelden voor de club van 100.

Op dit moment zijn we druk bezig met het komende jaar, waar een aantal mooie races en activiteiten op het programma staan zoals de paas races op Zandvoort 15 tot en met 17 april, het voorprogramma van de Mittelrhein cup op de Nürburgring en de finale races.
onbekend meerdere (diverse merken)
Als u nieuwsgierig bent geworden naar de leden van de vereniging en de trucks, bezoek dan de site van Dutch Truck Racing op het internet: www.dutchtruckracing.nl
Op deze website en de facebook-pagina kunt u alle ontwikkelingen rondom het truckracen vinden.

Voor meer informatie kunt u contact met DTR opnemen via: info@dutchtruckracing.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *