Naam Wim Bosman verdwijnt

MAN TGS 1st genWat iedereen bij de overname door Mainfreight in 2011 al aan zag komen, maar toen nog ontkend werd, wordt nu toch waar: het bedrijf stopt met het gebruik van de naam ‘Wim Bosman‘. Hier onder het officiële persbericht, aangevuld met wat foto’s uit mijn archief.Mercedes-Benz EconicDe Wim Bosman Groep, 3PL + logistiek dienstverlener, heeft officieel aangekondigd dat de organisatie haar naam gaat veranderen in Mainfreight, ingaande december 2016. Mainfreight is een logistiek dienstverlener met 239 vestigingen wereldwijd . De Wim Bosman Groep maakt, sinds de overname in 2011, onderdeel uit van Mainfreight Ltd.
In 1963 kocht de heer Wim Bosman, oprichter van de Wim Bosman Groep, zijn eerste vrachtwagen. In 53 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke logistiek dienstverlener in Europa, met meer dan 2.000 gemotiveerde teamleden. In april 2011 werd de Wim Bosman Groep aangekocht door Mainfreight en als gevolg van deze overname werd de organisatie een wereldwijde speler, ondersteund door een krachtig netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing-, transport- en distributiemogelijkheden. In de afgelopen vijf jaar hebben we nieuwe vestigingen geopend in Bergen op Zoom (Nederland), Cluj-Napoca (Roemenië), Frankfurt en Gelsenkirchen (Duitsland), Londen (Verenigd Koninkrijk) en Poznań/ Luboń (Polen). Naast deze uitbreiding van onze vestigingen in Europa, zijn ook onze zee- en luchtvracht Air & Ocean-vestigingen in Rotterdam en Antwerpen van adres veranderd en is de naam van de bestaande vestigingen van Wim Bosman in Frankrijk, Oekraïne, Polen en Rusland reeds veranderd in Mainfreight.DAF CF75‘Alles is mogelijk’
Transport en logistiek is een van de snelst groeiende industrieën in de wereld met grote multinationale concurrenten. Door deze naamswijziging zal de organisatie haar wereldwijde diensten kunnen uitbreiden voor zowel bestaande als toekomstige klanten. Mainfreight is gebouwd op een 100 jaar oude visie met ‘Passie is alles mogelijk’ als uitgangspunt. De organisatie richt zich op het op tijd en schadevrij leveren van vrachtzendingen en op het snel en eerlijk oplossen van eventuele problemen, wanneer die zich voordoen. De naamswijziging geeft de huidige en de toekomstige richting van de Wim Bosman Groep duidelijk aan, omdat het zorgt dat de kracht van beide organisaties optimaal wordt benut en beide merkidentiteiten op elkaar aansluiten.DAF overig/onbekendVersterken van de uitstekende kwaliteit
De nieuwe naam versterkt de uitstekende kwaliteit en efficiënte logistieke diensten aan alle klanten wereldwijd. Met vestigingen in Azië, Australië, Europa, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten zal de Wim Bosman Groep zijn geïntegreerde warehousing-, transport- en distributiemogelijkheden kunnen optimaliseren. De naamswijziging plaatst de organisatie in een betere positie om verder te groeien.DAF kunstTrots om Mainfreight te zijn!
In december 2016 veranderen we de naam van de Wim Bosman Groep officieel in Mainfreight. Dit zal geen gevolgen hebben voor onze klanten, omdat we nog steeds dezelfde werknemers hebben, die dezelfde kwaliteit en service bieden als in de afgelopen 53 jaar. Onze klanten kunnen zoals gewoonlijk rekenen op uitstekende toeleveringsmogelijkheden en een enthousiast team dat zich richt op prestaties en kwaliteit. De Wim Bosman Groep is trots om Mainfreight te zijn!DAF LF45Over Mainfreight
De wereldwijde logistiek dienstverlener Mainfreight werd in 1978 in Nieuw-Zeeland opgericht door de heer Bruce Plested. In de jaren die volgden breidde Mainfreight haar mondiale aanwezigheid uit door het openen van vestigingen in Azië, Australië, Europa en de Verenigde Staten. In 2011 werd Mainfreight een wereldwijde logistiek dienstverlener na de overname van de Wim Bosman Groep. Momenteel heeft de organisatie 239 vestigingen met meer dan 6.400 teamleden wereldwijd.Mercedes-Benz EconicScania R-serie 2nd genDAF LF Euro 6

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *