Ford Transit Ambulance van Visser

Ford TransitDe Ford Transit ambulance die momenteel in het noorden van Nederland getest wordt is voor zover ik weet de eerste in decennia in Nederland. Van een aantal generaties Transit geleden waren er wel enkele exemplaren in Nederland, deels ook door Visser gebouwd. Deze Transit is ook door Visser geleverd en afgebouwd, maar het grootste deel van de inrichting komt van Ambulanz Mobile (die ook de VW Transporters die Visser verkoopt bouwt), het type heet daar Novaris XL. Bijzonder is ook dat het een handgeschakelde auto is, tegenwoordig zijn ambulances toch meestal van een automatische versnellingsbak voorzien. Hij werd in mei op de beurs ‘Rettmobil’ gepresenteerd, maar deze foto’s nam ik gisteren bij Visser in de tuin. De Ford is afgeleverd door Wensink, waar Visser op Mercedes-Benz gebied ook al veel mee samen werkt. Ford TransitFord TransitFord Transit

One Response

  1. Emile 27 december 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *