[video] Racing Expo 2017: dag 1

DAF LadyVandaag was de eerste dag van de Racing Expo in Leeuwarden. Erg gezellig, mooie demonstraties in de Live Action Arena en natuurlijk de door Kleyn gesponsorde stand van Dutch Truckracing, waar ik dit hele weekend ook als vrijwilliger te vinden ben. Zoals je hier onder kunt zien is dit evenement absoluut de moeite waard, dus wellicht tref ik je morgen bij ons op de stand?

Autocross team Buitenpost is onlangs alles verloren bij een brand. Op de Racing Expo wordt geld ingezameld om dit team weer op de been en op de baan te helpen. Spin en Carola Maris fietsten van Roden naar Leeuwarden en werder daarvoor gesponsord, dit geld komt ook weer in de hulpkas. Maar informatie over hoe jij ook een steentje bij kunt dragen om dit team uit de brand te helpen vind je op de speciale facebookpagina of bij Richard Minnema.

DAF CF Euro 6

DAF SRT
Suzuki LJ

Suzuki SamuraiFire Ant 4x4Suzuki BlitzRam 1500
Bowler NemesisOmrop Fryslân zendt het hele weekend live uit vanaf de beurs, te volgen op radio, tv en internet.

En na een volle beursdag thuis fijn ontspannen met het door de Crozz-crew gemaakte autocrossboek, dat op de beurs te koop is.

Tot morgen!

NET ZO INTERESSANT

One Response

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *