Omrop Fryslân op de Racing Expo


Omrop Fryslân zond het hele weekend live uit vanaf de Racing Expo. Op zaterdag zat Diana de Groot achter de microfoon, op zondag mochten we naar het warme geluid van Johan Terpstra luisteren. Ik ben een trouw luisteraar van de Omrop, maar van deze programma’s heb ik helaas weinig mee gekregen. Ik was immers druk aan het werk op de Dutch Truck Racing stand. Andor Faber, de razende reporter op de beursvloer, kwam daar ook langs op zondagmiddag, om Ron Gerritsma en Jeroen Salverda te interviewen. Dat interview is terug te luisteren via de website van Omrop Fryslân. In de player rechtsboven klikken op âfspillist, dan 15:00-16:00 selecteren en (tenzij je een groot Bangles fan bent) doorspoelen naar 14:15. Floor van den Brandt kan ook met een gerust hart luisteren, alle antwoorden zijn in het hollands. Omrop Fryslân, bedankt voor alle aandacht die de autosport tegenwoordig krijgt bij jullie op de zender, en dubbel bedankt dat jullie even bij ons op de stand kwamen!

Peugeot ExpertDAF LF45DAF LF45
Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *