Dit is ‘m: blogpost nummer 5.000

Voor mijn gevoel ben ik nog maar net begonnen, maar dit is toch al echt alweer de 5.000e blogpost die ik op alexmiedema.nl publiceer. Ik ben nu 5 jaar en 3 maanden bezig. De eerste anderhalf jaar gebeurde er niet zo veel, daarna ging het los. Zowel qua blogposts als bezoekersaantallen, gemiddeld zit ik nu op dik 5.000 bezoekers per dag.

De lijst van mensen die ik moet bedanken is veel te lang, daar begin ik niet aan. Maar ik wil wel de lezers bedanken, daarom verloot ik onder de reacties op deze blogpost (hier op de blog zelf, dus niet op de sociale media!) een boek over Van der Wiel uit Drachten. Wat voor reactie je dan moet plaatsen? Felicitaties houd ik niet zo van, ik heb liever dat je verteld wat tot nu toe je favoriete blogpost was en waarom.

Zelf heb ik geen favoriet. En de posts die ik zelf het leukst vind (over zeldzame, lelijke, oude en/of bijzondere trucks) worden vaak helemaal niet vaak bekeken. Maakt me niet uit, als ik er zelf maar plezier aan heb. Vaak hoor ik dat de ‘levens van’ blogposts erg goed gewaardeerd worden. Daar zit HEEL veel werk in, maar is wel dankbaar werk. Ook ingezonden foto’s/items kosten vaak veel werk, maar ik geef ook graag anderen een podium dus dat heb ik er graag voor over. Oogstblogs zijn relatief gemakkelijk te maken door de koppeling met truckfan.nl, maar daarvoor moet ik juist weer op pad (wat alleen maar ontzettend leuk is natuurlijk!).

Op naar de 10.000e blogpost! (De foto’s en taarten in deze blogpost zijn door Loes Visscher-Miedema gemaakt.)

8 Comments

  1. Twahier Rostamkhan 31 maart 2017 Reply
  2. Jan 31 maart 2017 Reply
  3. Meindert 31 maart 2017 Reply
  4. Patrick 31 maart 2017 Reply
  5. Ids Talen 31 maart 2017 Reply
  6. Hans 31 maart 2017 Reply
  7. Ramon Vegelien 31 maart 2017 Reply
  8. Ger Bunk 31 maart 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *