Zevenmerker: Kleyn Trucks

Lekker makkelijk zou je denken, Kleyn verkoopt alle merken. Maar ik heb voor deze blogpost de handelsvoorraad even buiten beschouwing gelaten en puur naar het eigen wagenpark gekeken. En ook dan gaan we met gemak over de 7 merken heen. DAF 95DAF 95.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Renault TraficRenault Trafic.Scania R500Scania R500.Volvo F10Volvo F10.

Zoals gezegd, er is (en was) meer dan alleen de ‘grote 7’: Ford TTFord TT.Gonow WayGonow Way.Peugeot PartnerPeugeot Partner.Schmidt SwingoSchmidt Swingo.Terberg terminaltrekkerTerberg terminaltrekker.VW Transporter T4VW Transporter T4.

This blog in a slightly altered form in English: link.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *