Scania R410 voor Borger uit Ee

Scania R410 (new)Gisteren heeft Scania-dealer Rinsma in Drachten deze prachtige Scania R410 afgeleverd aan M.J Borger Transport uit Ee. Rondaan heeft de 6×2 voorzien van een 21 tons VDL haakarmsysteem. Nadat ik daar onlangs deze foto’s maakte hebben ze ook nog een afnetsysteem op de auto gebouwd. Scania R410 (new)
Borger vervoert met deze truck straks onder andere papier, schroot maïs en alle andere vormen van los gestort materiaal. Naar wens kan Borger alle benodigde papieren en vergunningen regelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bijlage 7 (Anhang VII) voor internationaal transport van groene lijst afvalstoffen. Voor meer informatie kunt u op de website van M.J. Borger kijken.
Scania R410 (new)
Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *