H.D. de Haan weer helemaal het MANnetje


Vanaf 1922 tot heden heeft H.D. de Haan uit Sint Jacobiparochie zeven MANs gehad, waarvan twee 8×8 kippers, een 8×4 kipper, twee trekkers eneen 6×6 kipper met kraan (deze laatste is nog steeds in bezit).

Sinds dit weekend is daar een achtste bij gekomen, Jelmer Bakker heeft deze jong gebruikte MAN TGX geleverd. In zijn vorige leven was hij van A-Ware, toen hing hier een koeltrailer achter. Vanaf heden zal de auto worden ingezet voor kipper en walking floor transport binnen Nederland. Om stilstaand te voorkomen zijn alle auto`s van firma De Haan voorzien van hydroliek voor zowel Walking floor als kipper. Verder is de MAN voorzien van de nodige chauffeurs gemakken, om de chauffeur het zo aangenaam mogelijk te maken. De opbouw van de extra acceriores is verzorgd door Wierda Bedrijfswagens te Heerenveen.

Vanaf maandag zal de MAN op het Nederlandse wegennet te zien zijn. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

Een terugblik op vorige Sintjabuurster MANnen vind je hier onder.


MAN F2000
MAN F90
MAN F2000

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *