Jaco Terlouw op bezoek bij Kleyn

Vrijdag 2 februari mocht ik een rondleiding geven aan Jaco Terlouw, zowel bij Kleyn Trucks, bestelbus.nl als euro6trucks.eu. In deze blogpost vind de foto’s die Jaco daar bij maakte. Jaco, bedankt voor de gezelligheid en kom gerust nog eens langs!
Hyundai H350Hyundai H350.SsangYong RextonSsangYong Rexton.Hyundai H350Hyundai H350.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Citro JumperCitroën Jumper.DAF 45DAF 45.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.MAN TGAMAN TGA.Renault MaxityRenault Maxity.Toyota HiAceToyota HiAce.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.MAN onbekend/overigMAN.DFSK V21DFSK V21.Iveco EuroTechIveco EuroTech.DAF 1900DAF 1900.Iveco-Pegaso EuroCargoIveco-Pegaso EuroCargo.MAN onbekend/overigMAN.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN L2000MAN L2000.Iveco-Pegaso EuroCargoIveco-Pegaso EuroCargo.DAF 1900DAF 1900.Iveco-Pegaso EuroTrakkerIveco-Pegaso EuroTrakker.MAN TGAMAN TGA.Iveco-Magirus EuroTrakkerIveco-Magirus EuroTrakker.Iveco Turbo torpedoIveco Turbo torpedo.DAF 1900DAF 1900.Iveco Turbo torpedoIveco Turbo torpedo.Iveco-Pegaso EuroTrakkerIveco-Pegaso EuroTrakker.MAN TGM 2nd genMaurer TGM.Volvo FL10Volvo FL10.MAN TGAMAN TGA.MAN F90MAN F90.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *