Coca Cola trucks

Tekst en foto’s: Marco Havers.
Scania 113
Niets spreekt meer tot de verbeelding dan de Coca Cola trucks. De kenmerkende rode trucks met witte letters zijn op een normale dag al echte blikvangers, maar rond de kerst heeft Coca Cola vele commercials laten produceren waarbij de grote rode mastodonten volgehangen zijn met lampjes. Duizenden lampjes glimmen je tegemoet. Echt een magisch gezicht, en een reclamekraker van jewelste.
Volvo FL6
Vul je ‘Coca Cola vrachtwagen’ in op Google en je scherm wordt overspoeld met deze trucks. Van Scania tot Iveco, van Mack tot Freightliner, van kersttruck met duizendenlampjes tot mooie oude zwart/wit foto’s, overal ter wereld rijden ze rond. Volgens mij bestaat er geen merk vrachtwagen dat niet in Coca Cola uitmonstering is.
MAN F90
Van de vele duizenden foto’s in mijn archief heb ik maar 8 foto’s van de rood witte vrachtwagens in mijn bezit. Merendeels Scania, want daar ben ik nu eenmaal groot fan van. Hieronder een kleine impressie.
Scania 112Scania 82Scania 82Scania 82Scania 113

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *