De levens van de BT-PP-16


Stephan van Noord stuurde me bijgaand verhaal en foto’s:

Ik dacht ik mail je wat foto’s voor wellicht eens een “de levens van”, deze auto werd 27-06-2009 (een paar dagen) als demo van Rinsma gebruikt door Vlasman , later is die auto naar Thom Mulder in Donkerbroek gegaan, ik weet niet of zij hem nog hebben. In deze tijd werkte ik zelf nog als vrachtwagen monteur bij Rinsma, daar had deze de bijnaam; “de drippel”, het zusje van deze auto was de metallic groene P-serie welke ook op dezelfde RAI stond, deze is samen met een nieuwe Pacton trailer naar Durk Ypma Franeker gegaan en dus geel gespoten.


Een kleine blik in mijn archief was voldoende om te concluderen dat hij op het moment van schrijven nog steeds van Thom Mulder is. Bedankt voor je mail Stephan!
Scania R480Scania R480Scania R480

Update december 2018: de truck is na motorschade verkochtdoor Thom Mulder en vervolgens naar Portugal geëxporteerd. Meer levens van blogs vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *