Astra HD8 van binnen bekeken

Astra HD-serieOp het moment van schrijven staan er twee Astra HD8 8×4 kippers te koop bij Kleyn Trucks, een 84.50 uit 2006 en een 84.45 uit 2007. De HD8 was de laatste serie van Astra die nog een eigen cabine had. Op de nieuwe modellen, de HD9, zit een (uiterlijk flink aangepaste) Iveco cabine. Een goed excuus deze eens van binnen te bekijken. Het blijft overigens bijzonder dat Iveco menig legendarische naam op truckgebied (Magirus-Deutz, Pegaso, Unic, OM, Lancia, Seddon-Atkinon, en ga zo maar door) ‘de nek om heeft gedraaid’, maar dat Astra relatief zelfstandig mag blijven opereren. Misschien omdat de naam zo veel op Asterix lijkt? Astra HD-serieAstra HD-serieAstra HD-serieAstra HD-serieAstra HD-serieAstra HD-serieAstra HD-serieAstra HD-serieAstra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8Astra HD8

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *