Pony Fantasy topsleeper op Scania P280 van binnen bekeken

Scania P280Misschien wel de meest bizarre naam in de truckwereld is ‘Pony Fantasy’, een Tsjechische fabrikant van topsleepers. Of misschien is de naam niet raar en ligt het aan mij, maar goed, daar gaat het nu niet om. Bij Kleyn staat op dit moment een Scania P280 met bloemenventopbouw te koop, die is uitgerust met zo’n topsleeper. Natuurlijk nam ik mijn kans waar die eens beter te bekijken. Scania P280
De topsleeper zelf is op zich ruimer dan ik had verwacht, en lekker zacht van binnen. Maar als je beweegt, wordt die beweging versterkt doordat het zwaartepunt van de cabine hoger is als jij daar bent. Bovendien is het (voor mij met mijn grote lijf) nogal een gedoe om via de motortunnel en het luik daar binnen te komen. Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280Scania P280
Meer foto’s en informatie over deze truck vind je hier op de Kleyn site.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *