Renault Maxter van binnen bekeken

Renault MaxterDe Renault Maxter was het bouwbroertje van de Manager, zoals de Kerax dat was van de Premium en de K-serie dat nu is van de Renault T. Al deze drie modellen hebben (helaas) één overeenkomst: er zijn maar weinig van verkocht in Nederland. De Maxter spant wat dat betreft nog wel de kroon. Jammer, want het is toch gewoon gaaf, een dik meerwiel aangedreven chassis met die lieve kleine club van vier cabine er op. En voor deze reeks hebben we een kijkje in die club van vier genomen van het exemplaar wat ten tijde van het schrijven van deze blog te koop staat bij Kleyn Trucks, een G340 uit 1995.Renault MaxterRenault MaxterRenault MaxterRenault MaxterRenault MaxterRenault MaxterRenault MaxterRenault MaxterIn de 2½ jaar dat ik nu bij Kleyn werk, is dit de eerste Maxter die ik hier zie. Maar toen ik jaren vóór ik bij Kleyn werkte al eens op bezoek was, stond er zelfs een nog specialere Maxter: een 4×4 bakwagen!Renault Maxter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *