Rechtsgestuurde MB SK ’94 veegmachine van binnen bekeken

Mercedes-Benz SK 94Bij Kleyn Trucks worden niet veel trucks met het stuur ‘aan de verkeerde kant’ verhandeld. Maar op het moment van schrijven staat er toch een uitzondering op die regel te koop: een Mercedes-Benz SK ’94 1824K met Frimokar veegopbouw. Voor perfect zicht op de bezem bij het vegen. Dat ziet er dan allemaal toch net weer wat anders uit dan een reguliere Schwerklasse, reden genoeg even een kijkje in de cabine te nemen. Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *