MAN TGS met 66 meter hoogwerker van binnen bekeken

MAN TGS 1st genGisteren is deze hele strakke MAN TGS 1st gen met een 66 meter ver reikende hoogwerker binnen gekomen bij Kleyn Trucks. Dat is voor deze rubriek interessant, omdat het dak is verlaagd om plek te maken voor de giek van de hoogwerker. Dat is van buiten duidelijk te zien. Van binnen is dit de meest net afgewerkte verlaagde truck die ik tot nu toe tegen ben gekomen. Je hebt wat minder hoofdruimte, maar er zijn geen ‘rafelrandjes’ of zelfs lekkages zoals je bij andere trucks van deze leeftijd waarbij in de cabine is gezaagd vaak ziet. MAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen
Meer foto’s en gegevens vind je hier op de Kleyn Trucks website.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *