IVECO is officieel transportpartner van Alfa Romeo Racing

IVECO is de officiële transportpartner van het Alfa Romeo Racing-team en heeft op 20 maart in Hinwil (Zwitserland) 12 Stralis trucks en een Daily bestelwagen overhandigd tijdens een ceremonie die werd bijgewoond door Axel Kruse, COO van Sauber Motorsport AG en Thomas Rücker, Business Director van IVECO Zwitserland.
Iveco Stralis
De voertuigen zullen zorgen voor veilig en efficiënt transport van de uitrusting van het team naar alle Europese Formule 1 Grand Prix-locaties gedurende het seizoen. De bewezen staat van dienst van IVECO, de betrouwbaarheid in een breed scala van extreme omstandigheden, en hun uitzonderlijke brandstofefficiëntie en lage Total Cost of Ownership waren belangrijke factoren bij de keuze van Alfa Romeo Racing voor een transportpartner.
Iveco Stralis
Thomas Rücker, Business Director van IVECO Zwitserland: “We zijn bijzonder trots op deze samenwerking met Alfa Romeo Racing. IVECO heeft een lange traditie van partnerschappen en participatie in de sportwereld, en de racerij in het bijzonder, zo nemen onze trucks deel aan de Dakar Rally en het FIA European Truck Racing Championship. We kijken uit naar het raceseizoen en wensen Alfa Romeo Racing veel succes”.
Iveco Stralis
Frédéric Vasseur, Teambaas van Alfa Romeo Racing en CEO Sauber Motorsport AG voegde hieraan toe: “Het is een genoegen om IVECO te mogen verwelkomen bij Alfa Romeo Racing als onze officiële transportpartner. Het hebben van een betrouwbaar en veilig transportmiddel voor onze apparatuur is een essentieel aspect van onze logistieke activiteiten in de Formule 1. Met IVECO hebben we een ​​ervaren partner aan onze zijde en verheugen we ons op deze samenwerking”.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *