Visser Veluwse fotorondjes: Weekie weekie wat een weekie

Weekie weekie wat een weekie.

Na maandag een superfotoshoot bij Vlastuin gehad te hebben besloot mijn tijdelijke auto een Citroen Xantia uit 98 er maar mee te stoppen.

De koppaking ging door op de laatste kilometers maandag . Maar aangezien ik (Erwin Visser, red.) al in gesprek was bij een werkgever waar ik donderdag de papieren getekend heb en er vrijdagmorgen een mooie bijna een jaar jonge Rentault Clio avant TCe limited geleverd werd was dat niet een heel erg probleem. Maar opzich wel balen omdat ik wel van franse youngtimers houdt en er zeker wel weer 1 gaat komen.

Zaterdagmiddag is de Xantia opgehaald door een sloopbedrijf aangezien maken meer koste dan mij die auto gekost heeft.

Dus ben ik zondagmorgen met de Clio on tour geweest . Beetje door de buurt gereden maar niet gek ver aangezien we thuis nog een verjaardag hadden.

Aankomend weekend weer druk met wat sleutelen voor het truckstar festival , Leveringsfeestje nieuwe auto en een Truckpullavond in Leende.

Dus zoals ik in een oudere blog al gaf dat er veel kan veranderen in een korte tijd.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *