[video] MB Actros lossen met een Moffett ‘Kooi Aap’


Vlak voor ik vanmorgen vertrok voor een foto- en videorondje zag ik op facebook een berichtje van Roland Berk staan dat hij mijn kant op ging. Daarmee was de eerste stop dus direct bekend. Op hemelsbreed zo’n 200 meter van de plek waar ik geboren en en zo’n 2 kilometer van de plek waar vroeger de Kooi Aap fabriek stond, mocht hij een aantal pallets bouwmaterialen lossen. Normaal komt Roland niet in deze hoek van het land, maar door de bouwvak was het nu handiger voor de planning. Door diezelfde bouwvak had hij ook niet zijn eigen Moffett mee, dan was het lossen namelijk nóg sneller en gemakkelijker gegaan. Roland, was leuk even kennis te maken! Mercedes-Benz Actros MP4Voor de statistieken (en SEO): het gaat hier om een Mercedes-Benz Actros MP4 van Zandbergen, gekoppeld aan een Pacton trailer met Fetim zeilen. De meeneemheftruck is een Moffett M4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Moffett M4NX

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *