Derde hal voor Technik Museum Sinsheim: eerst een jaar Alfa Romeo


Op donderdag 19 september 2019 wordt bij Techik Museum Sinsheim een derde tentoonstellingshal in gebruik genomen, deze zal tijdelijke exposities herbergen. Blijkbaar gaat dat op alfabetische volgorde, vanaf de dag van opening tot en met september 2020 zal deze hal geheel in het teken van Alfa Romeo staan.

De nieuwe hal is 65 meter lang, 45 meter breed en 10 meter hoog. Daarmee is er 3000 vierkante meter expositieruimte binnen gecreëerd, en op het dak eenzelfde oppervlakte om vliegtuigen en dergelijke te plaatsen. Er is vloerverwarming en uitgekiende verlichting aanwezig in de nieuwe hal. Langs de weg zijn grote ramen in het pand, zodat je ook van buiten gratis een beetje mee kunt genieten.

One Response

  1. zheng qian 11 september 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *