Scania S730 met Broshuis van Finnie Heavy Haulage

Scania S730Het plan was om vandaag naar de Mack en Speciaal transport dag te gaan om daar mijn mooiste film van dit jaar te maken. Wás, de griep gooide roet in het eten. Gelukkig hoef ik dit weekend toch niet zonder zwaar transport te zitten: toen ik vrijdag naar mijn werk bij Kleyn reed, stond deze prachtige Scania S730 met Broshuis 2 bed 4 dieplader van Finnie heavy haulage uit het Schotse Lockerbie bij de Goudreinet in Vuren. De stad waar deze truck vandaan komt heeft tot in de eeuwigheid een heel lelijk litteken, maar daar hebben we het nu niet over. Laten we genieten van de pacht van deze zwaar transport combinatie. Scania S730Scania S730Scania S730

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *