Broshuis stopt tijdelijk haar productie

Volvo FH16 3rd gen
Broshuis ziet zichzelf genoodzaakt om per 30 maart 2020 haar productie te stoppen. Dit heeft twee redenen. De eerste is dat de veiligheid in het geding komt met de anderhalve meter afstand regel. Daarnaast zijn er tekorten aan cruciale onderdelen door diverse sluitingen bij toeleveranciers. Men hoopt, afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkelt, half mei weer te beginnen met produceren.
Broshuis oplegger
Pieter Bas Broshuis: “Het werken met zware componenten in combinatie met de 1,5 meter afstandsregel, maakt het veilig werken simpelweg onmogelijk. Voor ons onacceptabel. Om ervoor te zorgen dat het wagenpark van onze klanten kan blijven rollen, zal onze afdeling Service en Onderhoud blijven ondersteunen. Het is overmacht, we denken vooral aan eenieder die getroffen wordt door het COVID-19-virus”
Broshuis oplegger
Aan Broshuis, en alle andere bedrijven die noodgedwongen deels dicht moeten: heel veel sterkte!
Scania R440

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *