[video] De levens van de 47-BFK-2


In de eerste helft van 2020 heeft Kleyn Trucks de DAF XF Euro 6 gekocht met kenteken 47-BFK-2, welke voorheen dienst deed bij Richard Besseling.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6
Een paar uur nadat ik de foto’s bij Kleyn had gemaakt, was de truck al weer verkocht door Anton van Pelt van Kleyn Selection, aan Wout van der Sluis van Sluis Transport. Wout leverde ook onderstaande foto’s aan. De truck ziet er nu compleet anders uit, maar is nog steeds een schoonheid!Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 507 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Gijs 3 juli 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *