Mercedes-Benz Ecoliner Vanassche brandweerwagen van binnen bekeken

Onlangs is er een drietal Mercedes-Benz Ecoliner brandweerwagens met Vanassche opbouw vanuit België binnen gekomen bij Kleyn. De eerste twee foto’s zijn van twee verschillende auto’s, de rest is allemaal van de derde auto, die we in deze blog uitgebreid bekijken. Wie hem met eigen ogen wil bekijken mag binnenkort naar Zuid-Amerika afreizen, waar deze truck aan zijn volgende leven zal beginnen. Er zijn in totaal 79 stuk van deze “Halfzware autopomp Mercedes 1124 F Vanassche” gebouwd, onze hoofdrolspeler diende in Couvin.
Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *