De zesde ‘levens van’ compilatieblog

Voor de ‘levens van’s die te mager zijn voor een eigen blogpost maar te leuk om te negeren.

Volvo FHToen Van Straalen op ging in Van Straalen & De Vries werd de Volvo FH met kenteken BV-LL-44 overgespoten in de nieuwe kleuren. Foto’s en tip William Hamstra.
Volvo FH

Volvo FH
Nog een Volvo FH tip met eigen foto’s van William Hamstra: hij heeft de BX-HH-74 zowel in de kleuren van R. Bousie als die van Giel van der Voort op de foto.
Volvo FH

DAF CF75
De DAF CF75 met kenteken BV-VN-70 was van Portena (foto René Henkes) en nu niet meer.
DAF CF75

DAF XF105Als ik het goed begrijp is de Drachtster vestiging van Grontmij De Enk Groen & Golf geworden. In ieder geval is de DAF XF105 met kenteken BT-HT-96 van de eerstgenoemde kleuren overgespoten naar die van De Enk.
DAF XF105


Pierius van Solkema: “De DAF CF 13-BKL-4 was eerst de servicetruck van Bedrijfswagen Service Friesland, 16 maart 2021 zag ik hem rijden in de kleuren van HdB Logistics Joure. Oant sjen Pier.”

Scania R520William Hamstra tipte de Scania R520 met kenteken 46-BFB-2, compleet met eigen op truckfan geplaatste foto’s. Deze was eerst van Boers, later van Logi-Flex.
Scania R520


De laatste van deze editie komt bij Wietze Koopmans vandaan. De Volvo FM was eerst van Broekhuizen, nu van Ford-dealer Sutherland.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 552 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *