[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Kleyn Trucks

Scania R500
Kleyn als sponsor ligt natuurlijk enorm voor de hand. Ze waren bij de voorganger van deze quiz op buzzybee ook steevast sponsor. Sinds juli 2016 heb ik de baan van mijn toenmalig contactpersoon over genomen. Wat niet betekent dat ik zonder overleg de hele merchandisekast leeg heb getrokken: sinds kort is er een marketingmanager en ook de directie is in het besluit betrokken. Ik ben in ieder geval erg blij met de ruimhartige sponsoring van mijn werkgever! In dit artikel is mooi de gelegenheid enkele bedrijfsonderdelen voor het voetlicht te halen.
DAF XF Euro 6
Kleyn begon in 1919 met een taxidienst in Asperen. Later kwam door ook steeds meer handel in voertuigen bij. De taxidienst bestaat al lang niet meer, het belangrijkste onderdeel van de Kleyn Group is nu de handel in jong gebruikte bedrijfswagens. Een groot deel daarvan gaat op export, er zijn slechts weinig landen op de wereld waar geen door Kleyn verkochte vrachtwagens rondrijden.
Onbekend meerdere (diverse merken)
Kleyn Vans heeft in Nederland drie vestigingen. Per 1 mei 2021 zit bestelbus.nl A15 in een geheel nieuw pand op de Zeiving in Vuren, direct naast Kleyn Trucks. Daarnaast kun je de lichte bedrijfswagens van Kleyn ook vinden in Genemuiden (bestelbus.nl A28) en bij Venlo (bestelbus.nl A73).
Renault Trafic
Truckparts1919.com is het adres voor nieuwe en gebruikte bedrijfswagen-onderdelen. Net als Kleyn zelf is ook deze zelfstandige bv volledig merkonafhankelijk. Er worden onderdelen voor alle Europese merken verkocht, ook hier weer over de hele wereld.
VW Caddy
De trailers van Kleyn staan sinds kort ook op een eigen vestiging, op De Koornwaard in Heukelum, vijf minuutjes rijden vanaf Vuren. Wist u dat Kleyn niet alleen gebruikte trailers verkoopt, maar ook nieuwe? Kleyn Trailers is een eigen merk citytrailers, speciaal voor Kleyn gemaakt.
Kleyn Trailers oplegger
Kleyn Selection is de voorraad jong gebruikte trucks: jonger dan 7 jaar en maximaal 700.000 kilometer op de teller. Deze trucks worden aangeboden aan met de zekerheid van een garantiepakket en ondersteuning bij het leasen van het voertuig. Dit is de crème de la crème van de voorraad, voornamelijk gericht op de Nederlandse eindgebruikers, zowel transportondernemingen groot en klein als bedrijven die een truck voor eigen vervoer nodig hebben.
Onbekend meerdere (diverse merken)

De prijzen die Kleyn beschikbaar heeft gesteld:


[KT01] Model 1:50 van de eigen DAF trekker (12x)

[KT02] Kleyn pet (18x)

[Ktroost] Daarnaast heb ik hier nog een stuk of 35 Kleyn kalenders liggen, die als troostprijs gaan fungeren mochten er mensen zijn die buiten de prijzen vallen.


Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Kleyn onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *