De zevende ‘levens van’ compilatieblog

Voor de ‘levens van’s die te mager zijn voor een eigen blogpost maar te leuk om te negeren.

Scania R500 (new)
Scania R500 (new)Lucas Ensing tipte dat de Scania R500 die ik in Simon Berends kleuren op de foto had, nu van E.A. Hulzebos is, compleet met eigen foto. Daarnaast wist hij óók nog te vertellen dat zijn leven begon als demo (bij Scania?) waar zijn zoon Coen op zijn beurt weer fotografisch bewijs van had, hier helemaal bovenaan.
Scania R500 (new)

Scania R620William Hamstra tipte de Scania R620 met kenteken BT-SF-62, compleet met eigen foto’s. Eerst Soonius, later De Bol Internationaal Transport.
Scania R620

Scania G450De Scania G450 met kenteken 28-BHG-4 was eerst van Veenstra, nu is het auto 34 bij Jatra. Met dank aan Peter van Dellen voor de tip en Hendrik Stiksma voor de foto in Jatra-tenue. Scania G450

Scania R560De Scania R560met kenteken 45-BFL-4 was eerst van Jappie Groeneveld, nu van WR Unit.
Scania R560

Iveco StralisDe Iveco Stralis met kenteken 13-BFT-8 begon zijn leven bij Jan Bakker (foto William Hamstra). Lucas Ensing tipte, copleet met eigen foto, dat de tweede eigenaar Van de Grift Fourage was. Was, want daar is hij inmiddels ook al weer weg. Wordt vervolgd? Iveco Stralis

Scania R410De jong gebruikt geïmporteerde Scania R410 van Friesland Verhuizingen ziet er in de bedrijfskleuren toch een stuk beter uit.
Scania R410

Volvo FH 4th gen
Lucas Ensing, (bovenste foto Lucas, onderste Coen Ensing): “Hier weer een levens van. Voorheen Marcel Scheurwater. Tweede eigenaar, Van Rijn en Van kampen Transport Leiden. Staat in Coevorden.”
Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th genDe Volvo FH 4th gen met kenteken 30-BBX-4 begon zijn leven bij Jagersma, anno 2021 zit hij bij De Bruin in de verhuurvloot. met dank aan Bennie Heidbuurt voor de tip!
Volvo FH 4th gen

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 554 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Lucas Ensing 24 mei 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *