Wierda mixers voor Betoncentrale Nederrijn

MAN TGS 3rd generation
Wierda heeft weer twee prachtige mixers gebouwd op basis van de nieuwste generatie MAN trucks, de TGS 49.470 10×4-6 BBL. In de basis is een 8×4 met korte wielbasis, waarbij Wierda Voertuig Techniek een 10t gestuurde NLA gemonteerd heeft. Uniek hierbij is het VAC, de Variabele Aslast Compensatie, waarbij de verhouding tussen tandem en NLA wijzigt aan de hand van de totale belading. Vol tilt de NLA maximaal mee, leeg tilt deze minimaal. Dit zorgt voor goede tractie en minder spanning in het chassis. Beide zijn voorzien van een grote 16m³ mixer. Ze zijn voor Betoncentrale Nederrijn, een dochter van de AGAR Holding (Betoncentrale Twenthe BV).
MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *